offers-topbanner

Operativni Lizing - Programi

HERTZ AUTOTECHNICA obezbeđuje dugoročno iznajmljivanje vozila, plan operativnog najma, obraćajući se kompanijama koje imaju potrebu za kompanijskim voznim parkom. Naša Kompanija je posvećena isključivo pružanju usluga za najbolje moguće upravljanje svojim korporativnim voznim parkom, uz istovremeno smanjenje administrativnih i operativnih troškova.

Infrastruktura koja je stvorena, kao i iskustvo svih ovih godina, omogućavaju nam da potvrdimo da smo specijalizovani  u svemu što radimo:
  • Mi vas uveravamo da je vaš korporativni vozni park siguran na putevima.
  • Mi vam odmah obezbeđujemo fleksibilna rešenja za bilo koje pitanje koje se nameće u radu vašeg kompanijskog voznog parka.
  • Naše osoblje je obučeno i pripremljeno za rukovođenje isključivo pitanjima koje se tiču vašeg korporativnog voznog parka, i nudi vam rešenja i predloge za pokriće vaših kompanijskih potreba uz vaše minimalno angažovanje.


Za više detalja, molimo Vas da proverite našu elektronsku brošuru i pogledate naše specijalne ponude.

Otkup & Povratni Najam

Ako već imate relativno nove automobile i takođe želite da uživate u svim prednostima dugoročnog zakupa, tada će ih Hertz otkupiti i iznajmiti ih vama.
Na ovaj način, vaša firma dobija priliv kapitala, koji je proizvod prodaje automobila i koji može biti produktivnije uložen.
Postupak je jednostavan:
Po dogovoru o vrednosti automobila, nastavljamo sa prenosom vozila, i sve vreme automobile možete da koristite. Automatski počinje iznajmljivanje automobila po vrlo konkurentnim cenama i možete da uživate u svim prednostima iznajmljivanja, kao što su:
  • Tačan budžet operativnih troškova vozila, u svakoj prilici.
  • Nema više problema proisteklih iz upravljanja voznim parkom.
  • Smanjenje operativnih troškova.
  • Odsustvo rizika i ušteda vremena potrebnog za preprodaju vlastitih automobila.
Opširnije Zatvoreno
Došlo je do greške.